​Udskiftning af vinduer og døre af kompetent montør

Overvejer du en udskiftning af vinduer og døre? Hos K2 Byg Allinge står vi klar til at hjælpe med udskiftning af døre og vinduer. 

Vi har base i Allinge, men kører gerne til hele Bornholm, når du har brug for en tømrer, der kan hjælpe dig med nye vinduer og døre.

Vi har en masse erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi kan derfor hjælpe dig med en optimal løsning, uanset om det er standarddøre, vinduer efter mål eller noget helt tredje, der skal udskiftes. Vi hjælper med montering af døre og vinduer af alle former – både til private og erhverv.

Få en energibesparelse ved at skifte til energiruder

Har du et hus med ældre vinduer, kan det være en fordel at foretage en udskiftning af vinduerne. Der kan være en besparelse at hente, hvis du i stedet vælger energivinduer. Du kan nemlig spare en hel del på din varmeregning, da ruder i energivinduer er bedre til at holde på varmen.

Udskiftning af vinduer kan derfor være optimalt, hvis du har problemer med at holde varmen inde i huset.​

Hvis du vil have en energibesparelse, kan en udskiftning af døre også være en fordel. Vi oplever flere boliger, der har problemer med utætte udvendige døre. Udskiftning af døre for at opnå en energibesparelse er derfor også noget, vi kan hjælpe med.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Priser for udskiftning af døre og vinduer afhænger af, hvor mange der er tale om. Derudover kan det afhænge af omfanget af opgaven. Vil du høre mere om pris på montering af vinduer og døre, eller hvordan du søger tilskud til energioptimering, er du velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer på telefon 56 48 12 07 eller på mail info@k2bygallinge.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge os?

Bæredygtigt byggeri og materialer

Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art

Vi giver gerne et godt byggetilbud

Vi bygger med omtanke for miljøet!

Medlem af

Har du en opgave til os?

Indhent et​ uforpligtende tilbud
​på tømrer - og snedkerarbejde

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på telefon: 56 48 12 07

​Om K2 Byg Allinge ApS

K2 BYG Allinge er skabt på en vision om at være Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art, også i kraft af vores maskinværksted, hvor vores dygtige medarbejdere renoverer og specielfremstiller træløsninger af enhver art til private og erhverv.

Kontaktop​lysninger

​K2 Byg Allinge ApS 

​CVR: 36702559

Adresse: Birkevænget 2, 3770 Allinge

Tlf.: 56 48 12 07

E-mail: info@k2bygallinge.dk