​Få en tilbygning, der passer til dine behov

Overvejer du at få lavet en tilbygning til dit hus? Hos K2 Byg Allinge står vi klar til at hjælpe med alle former for tilbygninger – uanset størrelsen og omfanget. 

Vi har hjulpet mange kunder i Allinge og det øvrige af Bornholm. Vores tømrerfirma kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med den helt optimale løsning.

Vi har en masse erfaring med at lave tilbygninger til huse. Vores erfaring gør, at vi kan gøre dine drømme til virkelighed. Vi ser altid løsninger frem for begrænsninger, når vi udfører renovering af hus. Vi sørger for kvalitetsløsninger med en grøn tilgang, da vi går meget op i bæredygtigt byggeri.

Vi hjælper med ombygning og renovering

Det er ikke kun en tilbygning til dit hus, vi kan hjælpe med. Vi hjælper også gerne med renoveringsarbejde eller ombygning af hus. Det kan være, du vil have lavet alt det indvendige i din bolig om og rykket rundt på rummene.

Vi står klar med den rigtige løsning, der giver dig et tilfredsstillende resultat.​

Vi har hjulpet flere med større ombygninger af køkkener og badeværelser. Vi hjælper også med renovering af tagetagen eller en tilbygning, hvis der skulle være behov for en større stue eller flere værelser. Vi kan hjælpe med lige præcis den tilbygning eller renovering, du har behov for. Dette gælder naturligvis også hvis du skal have foretaget tagrenovering eller måske trænger til at få udskiftet dine vinduer eller døre.

Hvad koster en tilbygning?

Pris på en tilbygning afhænger af, hvor stor en tilbygning du har behov for. Derudover afhænger det af, hvad tilbygningen skal bruges til. Der kan f.eks. være forskel på priser, alt efter om tilbygningen skal bruges til værelser eller til et nyt køkken.

Vil du høre mere om, hvad din nye tilbygning vil koste? Kontakt os på telefon 56 48 12 07 eller på mail info@k2bygallinge.dk, så vender vi snarest tilbage.​

Hvorfor vælge os?

Bæredygtigt byggeri og materialer

Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art

Vi giver gerne et godt byggetilbud

Vi bygger med omtanke for miljøet!

Medlem af

Har du en opgave til os?

Indhent et​ uforpligtende tilbud
​på tømrer - og snedkerarbejde

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på telefon: 56 48 12 07

​Om K2 Byg Allinge ApS

K2 BYG Allinge er skabt på en vision om at være Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art, også i kraft af vores maskinværksted, hvor vores dygtige medarbejdere renoverer og specielfremstiller træløsninger af enhver art til private og erhverv.

Kontaktop​lysninger

​K2 Byg Allinge ApS 

​CVR: 36702559

Adresse: Birkevænget 2, 3770 Allinge

Tlf.: 56 48 12 07

E-mail: info@k2bygallinge.dk