Nyt tag eller tagrenovering? Vi står klar til at hjælpe​

Overvejer du at få lagt nyt tag eller få foretaget en tagrenovering? Hos K2 Byg Allinge kan vi hjælpe med begge dele. Vi hjælper kunder i Allinge og øvrige byer på Bornholm, når taget trænger til en kærlig hånd.

Vi har en masse erfaring med at lægge nyt tag og foretage tagrenovering. Vi kan derfor tilbyde dig et holdbart og flot resultat, som du vil blive tilfreds med. Når vi foretager renovering af tag eller skal lægge et helt nyt tag, har vi altid fokus på miljøvenlige løsninger. Vil du gøre noget godt for miljøet, er vi derfor den ideelle løsning.

Vi hjælper med den optimale tagrenovering

Vi er specialiseret i forskellige former for tagmaterialer. Uanset hvilket form for tag du har, kan vi hjælpe med en tagrenovering. Det kan f.eks. være:

  • Eternittag
  • Skifertag
  • Tagpaptag
  • Tegltag

Det kan være svært at vurdere, om der er behov for en tagrenovering eller et helt nyt tag. Det afhænger typisk af standen af taget. Vi kommer gerne ud til dig og tager et nærmere kig på dit tag. Derfra kan vi vurdere, om du har brug for en tagreparation, eller om der er brug for et helt nyt tag, hvor fx undertaget og tagkonstruktionen også skal udskiftes.

Ønsker du et nyt tag, hvor du skifter fra én form for tagmateriale til en anden, hjælper vi også gerne med det. Vores erfaring gør, at vi er klar på alle former for tagprojekter.

Hvad koster et nyt tag?

En pris for et nyt tag afhænger af, om det hele skal udskiftes, eller du kan nøjes med en tagrenovering. Derudover afhænger det af størrelsen på taget. Vores priser vil derfor variere fra projekt til projekt. Vi kommer dog gerne og ser på dit tag, hvorefter vi kan komme med et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 56 48 12 07 eller skriv en mail til info@k2bygallinge.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

Hvorfor vælge os?

Bæredygtigt byggeri og materialer

Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art

Vi giver gerne et godt byggetilbud

Vi bygger med omtanke for miljøet!

Medlem af

Har du en opgave til os?

Indhent et​ uforpligtende tilbud
​på tømrer - og snedkerarbejde

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på telefon: 56 48 12 07

​Om K2 Byg Allinge ApS

K2 BYG Allinge er skabt på en vision om at være Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art, også i kraft af vores maskinværksted, hvor vores dygtige medarbejdere renoverer og specielfremstiller træløsninger af enhver art til private og erhverv.

Kontaktop​lysninger

​K2 Byg Allinge ApS 

​CVR: 36702559

Adresse: Birkevænget 2, 3770 Allinge

Tlf.: 56 48 12 07

E-mail: info@k2bygallinge.dk