​Renovering af hus med udgangspunkt i dine drømme

Overvejer du at få lavet en renovering eller ombygning af hus? Hos K2 Byg Allinge kan vi hjælpe med en ombygning eller renovering af hus, der lever op til dine drømme. Vi holder til i Allinge, men kører på hele Bornholm, når du har brug for en dygtig tømrer til at stå for din ombygning.

Når du vælger at lade os hjælpe med renovering af hus, sørger vi for, at dine drømme går i opfyldelse. Vi tager udgangspunkt i dine præferencer og behov, når vi skal renovere hus. På den måde får du en løsning, der er tilpasset specielt til dig.

Få en ombygning af hus med fokus på kvalitetsløsninger

Når du har brug for en ombygning af hus, er det vigtigt, at du får en kvalitetsløsning, du kan have glæde af i mange år. Renovering af hus er et af vores specialer. Vi har derfor en masse erfaring med at lave løsninger, der tilgodeser dine behov.​

Kvaliteten er altid i fokus, når vi laver ombygninger, renovering og tilbygning til hus. Det er dog ikke det eneste. Ved tilbygning, renovering og ombygning af hus har vi også fokus på bæredygtige løsninger. Vi benytter bæredygtige materialer, når du har brug for en indvendig renovering af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Pris på ombygning eller renovering af hus afhænger af, hvor meget du skal have lavet. Det kan også afhænge af, hvor gammelt dit hus er, og hvor komplekse løsninger der dermed er behov for. Vores priser er dog konkurrencedygtige. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig med renovering eller ombygning af hus, uden at det sprænger budgettet.

Ønsker du et tilbud på renovering eller ombygning af hus? Ring til os på telefon 56 48 12 07 eller skriv til os på mail info@k2bygallinge.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge os?

Bæredygtigt byggeri og materialer

Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art

Vi giver gerne et godt byggetilbud

Vi bygger med omtanke for miljøet!

Medlem af

Har du en opgave til os?

Indhent et​ uforpligtende tilbud
​på tømrer - og snedkerarbejde

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på telefon: 56 48 12 07

​Om K2 Byg Allinge ApS

K2 BYG Allinge er skabt på en vision om at være Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art, også i kraft af vores maskinværksted, hvor vores dygtige medarbejdere renoverer og specielfremstiller træløsninger af enhver art til private og erhverv.

Kontaktop​lysninger

​K2 Byg Allinge ApS 

​CVR: 36702559

Adresse: Birkevænget 2, 3770 Allinge

Tlf.: 56 48 12 07

E-mail: info@k2bygallinge.dk