Indhent byggetilbud - ring: 5648 1207

Send os din opgave: info@k2bygallinge.dk

HTH har rødder i dansk håndværk

HTH udspringer af dansk håndværkstradition. Fra de store linjer til de små detaljer er HTH specialister i køkkenindretning. På fabrikken i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs køkkener.

Den høje kvalitet gælder ikke alene fabrikken. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister. Derfor er det personale, du møder i butikkerne uddannet til at øse ud af deres store viden og erfaring med køkkenindretning - en vigtig faktor for kompetent vejledning og et godt slutresultat.
 

Læs mere om modellen NEXT Læs mere om modellen MONO Læs mere om modellen CONCEPT


Om HTH Køkkener
HTH er repræsenteret i 30 byer fordelt over hele Danmark og har 28 HTH Køkkenforum butikker samt 26 HTH Gør-Det-Selv butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produktion på 75.000 køkkener. Det betyder, at HTH er én af Nordeuropas største køkkenproducenter.

HTH sælger kvalitet til priser, der er til at overkomme og har slået sit navn fast i den skandinaviske bevidsthed, som det køkkenfirma, der forpligter sig til, at ”…du får meget mere hos HTH”. HTH Køkkener er udover køkkenindretning også leveringsdygtig i indretning til badeværelse og garderobe – samt projektløsninger til erhverv
 
Du får meget mere hos HTH
HTH blev grundlagt af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. De to dygtige håndværkere havde tidligere arbejdet med køkkener for andre leverandører, men var ikke imponerede. ”Det må kunne gøres bedre,” tænkte de. Den filosofi var baggrunden for at grundlægge HTH Køkkener.

I dag beskæftiger de tre HTH fabrikker i Danmark mere end 1.200 medarbejdere, mens et tilsvarende antal ansatte er beskæftiget med salg og køkkenrådgivning i butikkerne.

Selvom meget har ændret sig siden grundlæggelsen, er filosofien stadig den samme.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: HTH

Hvorfor vælge os?

Bæredygtigt byggeri og materialer

Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsninger af enhver art

Vi giver gerne et godt byggetilbud

Vi bygger med omtanke for miljøet!

Medlem af

Har du en opgave til os?

Indhent et​ uforpligtende tilbud
​på tømrer - og snedkerarbejde

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på telefon: 5648 1207

​Om K2 Byg Allinge ApS

K2 BYG Allinge er skabt på en vision om at være Nordbornholms stabile og kompetente leverandør af byggeløsningeraf enhver art, også i kraft af vores maskinværksted, hvor vores dygtige medarbejdere renoverer og specielfremstiller træløsninger af enhver art til private og erhverv.

Kontaktop​lysninger

​K2 Byg Allinge ApS 

Birkevænget 2, 3770 Allinge

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 5648 1207
E-mail: info@k2bygallinge.dk
CVR: 36702559