​Ring os op,

Tlf.: 56 48 12 07

​Døre & vinduer

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget
Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue og der kan være gode besparelser på sigt med nye isolerende og energivenlige vinduer og døre.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Tilbud på nye vinduer og døre

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

Rådgivning til valg af vinduer og døre

Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send mig en mail, som jeg svarer på hurtigst muligt.​

Firmaet

K2 Byg Allinge ApS

CVR: 36702559

Adresse

Birkevænget 2
3770 Allinge